Plaatsing van polybeton en terrazzo

Betonvloerplaatsen is gespecialiseerd in de plaatsing van vloeren in polybeton en terrazo. Polybeton is een specifiek betontype dat zowel binnen als buiten kan worden geplaatst en dat in een gewapend net wordt gegoten. Tijdens het uithardingsproces wordt de bovenste laag opengedraaid en opgevuld met een mengeling van kwarts en cement en kleuring. Het resultaat? Een glad, effen en mooi betonoppervlak. Bovendien kiest u de kleur helemaal zelf, hoewel bijna alle polybetonvloeren in grijstinten (van wit tot zwart) worden geplaatst.

 

Terrazo is dan weer de techniek waarbij het betonoppervlak diamantfrezen tot we op de betonsteentjes komen. Dat zorgt voor héél gladde afwerking met Italiaanse look.

 

 

Onderhoudsvriendelijke behandeling

Wij staan niet alleen in voor een zorgvuldige voorbereiding en plaatsing, ook voor een nabehandeling kunt u op ons rekenen. De vloer kan u het best kuisen met natuurproducten, zeker geen chemische producten, omdat dit een natuursteenvloer is. Wij raden wel iedereen aan om de vloer te laten behandelen door ons, dan gaat het vuil niet indringen in het beton en is het zeer makkelijk te onderhouden zoals bv met een Swiffer of stofzuiger. Door een nabehandeling van betonvloerplaatsen zal het vuil dan immers bovenop de vloer blijven liggen en is zo een plezier om te onderhouden.

Bijkomend voordeel? In vergelijking met traditionele chappe en keramische vloer is polybeton een stuk goedkoper én gaat het zo’n 5 weken sneller.

 

 

Uw polybeton, onze expertise

Geïnteresseerd in polybeton als materiaal voor uw binnen- en/of buitenvloer? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Eenmaal we een definitieve afspraak hebben, moet u rekenen op één dag voorbereidende werken en één of twee dagen voor het storten van de betonvloer. Op de derde dag na het storten mag er al voorzichtig op de vloer gestapt worden.

Ook interesse in een gietvloeren?
Vraag uw offerte aan
© 2022 Porfavor CommV - Privacy - Website by KMOSites