Polybeton en uw vloer: Dé ideale match

Polybeton is een materiaal dat heel veel vakbekwaamheid vereist. Helaas zijn er veel amateurs op de markt, die een resultaat neerzetten dat binnen de kortste keren barsten, scheuren of andere gebreken vertoont. Waardoor er niets anders opzit dan opnieuw te beginnen. Met een partner als Betonplaatsen loopt u dat risico niét. Omdat wij keihard werken om alles goed te krijgen, tot in de kleinste hoekjes en kantjes. Manueel én met machines!

 

 

Van voorbereiding tot afwerking

Of het nu een nieuwbouw- of renovatieproject betreft, alles begint bij een goede voorbereiding. Betonvloerplaatsen maakt eerst de werf grondig proper en lasert en past alles nauwkeurig uit. Verder werken wij alleen met kwalitatief hoogstaand polybeton en met de dikste bewapeningsnetten. Ook onze afwerking is top: we slijpen de nodige sleuven uit en behandelen het oppervlak tegen vlekken.

 

 

 

Samenwerken met Betonvloerplaatsen?

Betonvloerplaatsen is een klein en dus soepel bedrijf, dat garant staat voor een persoonlijke samenwerking en opvolging. De tevredenheid van de klant is onze belangrijkste drive. De grootste troef van Betonvloerplaatsen? Wij werken met engelengeduld alles manueel af en controleren letterlijk elke vierkante centimeter. Bij het plaatsen van een polybeton vloer krijgt men immers geen tweede kans. En dat risico willen wij op alle mogelijke manieren vermijden.

Ook interesse in een gietvloeren?
Vraag uw offerte aan
© 2022 Porfavor CommV - Privacy - Website by KMOSites